Det gør de – studieværtinden er smuk, ung og begavet. Så skulle det være på plads. Når jeg spørger, er det fordi jeg i ”julespeciel” på TV2 (22 december) så, at man havde valgt, at panelet nu skulle bestå at fire i stedet for de to nuværende investorer, der hvert år leger med 250.000 kr.
Man kunne måske med en vis fornemmelse for sammensætningen af befolkningen have regnet med at mindst én af de ny så kunne være en kvinde, der fik lov til at vise evner som investor. Men nej, man havde valgt to mænd – begge med fokus på udenlandske og internationale virksomheder. Det er selvfølgelig en ”portfolio”-udvidelse, som giver mening i forhold til en tendens med, at flere og flere almindelige mennesker tør tænke på og får mulighed for at investere globalt. Men det var der åbenbart ingen kvinder, der kunne finde ud af? I stedet havde man valgt en mand, der fortalte hvordan han kunne få 250.000 kr. til at vækste til 1 million og bramfrit talte om ”gearing”.

Der er sikkert meget ”god tv” i den castede type, der tør satse og ikke er bange for noget.
Men mon ikke en kvinde kunne have budt ind med lige så spændende aspekter, der måske var knap så dumdristige og vist, hvordan kvinder investerer. Det kunne vel også have givet udsendelsen noget dynamik og fremsyn?

Glædelig jul!

4 svar
 1. Jakob Bruntse
  Jakob Bruntse siger:

  Hej!
  Tak for nogle gode indlæg. Du kender sikkert til hende, men den canadiske forsker Barbara Stewart har forsket en del i, hvordan kvinder (generelt set) investerer.

  Jeg arbejder selv i Nordnet, og i fredags deltog hun i et event i Stockholm arrangeret af vores svenske kolleger. Her præsenterede hun sin seneste forskning, og det blev optaget på video og vil snart blive muligt at se på Youtube.

  Den varer en halv time, så hvis man vil have en forsmag, kan man se denne korte video først (3,21 minutter): https://www.youtube.com/watch?v=J0cGh1UN_3E

  Svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.