Helle Christiansen 1 Investeringer handler om psykologi  og om sprog. Mit mål har altid været at vise, hvordan man sagtens kan blive en glimrende investor med simple metoder, som vi alle kan tilegne os. Spekulerer er en menneskelig egenskab som vi alle har – spekulerer kommer fra det latinske: at betragte. Det er ikke en beskyttet egenskab for særligt indviede.

Lige nu er et af mine fokus “mærkning” eller standard i forhold til bæredygtige og ansvarlige investeringer. Det skal være let for den enkelte investor at vælge meningsfyldte investeringer.

Jeg ser udviklingen på aktie- og investeringsmarkedet, som et sted der i årene frem også bliver nødt til hele tiden at tilpasse sig en ny og digital verden, hvor almindelige mennesker kan få stor indflydelse. Derfor skal de tages alvorlige. Det er disse tanker, der ligger bag mine tilgange til det at investere, blive klogere og formidle min viden.

Seneste oplæg: 

Kvindernes Internationale Kampdag, 2018: Inviteret af Female invest, Dansk Aktionærforening og kvindeøkonomien hos Nordnet i København til at fortælle om min vinkling på investeringer.

Følgende oplæg tilbydes (kontaktformular nederst på siden)

1. Skal din næste taske være en aktie?
Mange kvinder finder investeringer kedelige og ret u-sexede, når man spørger dem. Kvinder tager økonomiske beslutninger om de fleste indkøb og har både stor viden og snilde, når det gælder dagligdagens køb og forbrug. Men investeringer overlader mange til andre.
Kunne det ikke være spændende, hvis investeringer blev en mulighed, som du aktivt forholdt dig til og aktivt valgte fra eller til? Kunne det ikke være godt, hvis de kvindelige værdier omkring ansvarlighed og bæredygtighed blev tydelige aftegnet, når det gjaldt investeringer?

Helle Christiansens oplæg vil både handle om, hvad kvinder tænker, når de investerer og det vil give dig ideer til, hvordan du selv kan komme i gang. Det kan jo være, at din næste taske skal være en aktie!

2. På rejse som kvindelig aktionær 

”Kom med på en rejse, hvor jeg fortælle om, hvordan jeg lige som mange andre kvinder intet anede om investeringer, men besluttede mig for at sætte mig ind i området og efter et års tid blev én som medierne spurgte og interviewede. Jeg har lige nu fokus på bæredygtige investeringer, fordi mine mange interviews viser, at det optager kvinder at kunne være med til at ændre verden.” Hvilke råd kan jeg give til dig og andre, der vil gøre en forskel og selv styre investeringer.

Helle Christiansen, www.kvindeinvest.com – blogger og forfatter

Helle Christiansen er associate professor forfatter, forlægger, iværksætter og blogger: Har bl.a. bloggen www.kvindeinvest.com og blogger. Har som den første danske kvinde blogger på Nordnet.dk og har skrevet hos borsen.dk . Mit udgangspunkt er at kunne investere, selv om man har et travlt hverdagsliv med børn, mand og aktiviteter og gerne vil gøre det, således at investeringerne giver mening for generationer efter os.

Kontakt mig

1 + 1 = ?