kvindeinvestJeg vil investere for frie midler, dvs. penge jeg har stående i banken. Jeg gør det mest, fordi jeg ikke får en ordentlig rente i banken længere.De gode råd vil udvikle sig efterhånden som jeg bliver klogere på investeringer

Lige nu vil det handle om, hvad der skal til for at komme i gang og selv kunne styre investeringerne:

1) Man skal have et depot i sin bank. Jeg forestiller mig at det et et virtuelt sted, hvor investeringerne skal opbevares. I min bank koster et sådan depot 175 kr. om året ( oprettet 27. december, 2013) og det virker, når banken har oprettet det. Jeg gik i banken, så kunne jeg skrive under på dokumentet med det samme og komme i gang.

2) Der er en konto knyttet til depot, hvor pengene til investeringerne trækkes. Man kan ikke investere i større beløb end der står på kontoen. Det er meget smart så kommer man ikke til at “spille” med noget man ikke har.

3) Som nybegynder har jeg valgt en investeringsforening. Jeg har valgt én med en lav omkostning. Jeg har læst mig til at folk ikke tænker nok over, hvilke omkostninger der rent faktisk er.

Kim Valentin skriver at man skal vælge en forening med omkring 0,5 %i omkostning. Mange foreninger har 2-3%. Det er alt for dyrt siger han og gør at man får for lidt ud af sin investering