Jeg vil lære almindelige kvinder at investere selv – jeg vil gøre det til en kompetence. Du behøver ikke at bliver en stjerneinvestor. Men det giver mening at du ved, hvordan du gør. Det stiller dig også meget stærkere, når du vil bruge de mange rådgivere, der er knyttet til det finansielle område. Mit mål er også at du bliver en rollemodel for dine børn. Vi skal og kan påvirke vores børn til mere og til andet end af spise gulerødder. Undersøgelser viser at børnene lytter til det vi siger angående penge. Så lad dem høre din stemme og lytte til dine kompetencer.  Sådan startede det:

Sådan startede det: 

Lille juleaften 2013 fik jeg læst et tillæg om investeringer, og alle de penge som nogle investeringsforeninger tjente til almindelige danskere. Jeg har set den slags tillæg mange gange, men har aldrig læst dem grundigt. Sprog og indhold hægter mig af, og jeg føler mig altid dummere og mindre indviet end da jeg startede læsningen.

Men den her gang tænkte jeg, at jeg ville forstå. Det kunne jeg ved selv at investere. Jeg vidste selvfølgelig, at jeg kunne tabe penge, så jeg investerede ikke mere end jeg kunne tåle at vinke farvel til.

Jeg valgte med det samme at oprette bloggen – kvindeinvest – så alle interesserede kunne følge min rejse.

 

Siden jeg startede i begyndelse af 2014 heldigvis blevet langt mere “hype” omkring kvinder og investeringer, og derfor ser jeg flere spillere fra det finansielle område, der har taget ideen alvorlig. Det glæder mig.
Kontakt mig, hvis du vil vide mere om mine ideer og min mission: hc@kvindeinvest.com