Ja, det håber jeg. Jeg glæder mig til at præsentere den og al den erfaring, som denne blog er udtryk for omkring jul.

Det vigtigste for mig har hele tiden været at give helt almindelige kvinder og piger troen på, at de sagtens kan finde ud af at investere selv. Det ved jeg, at jeg gør!

Når jeg holder oplæg og snakker med kvinder, overrasker det rigtig mange, at jeg er startet helt selv, og at jeg ikke har haft et professionelt bagland ind over til at styre, hvordan det er bedst, jeg tænker, og hvad jeg gør.

Rigtig mange kvinder synes, det er sejt, at jeg selv har mine strategier og mine undersøgelser og videregiver dette på mine foredrag og i mine modeller. Det er en del af min mission som sheprenør – at vise, at vi sagtens kan investere godt og meningsfuldt uden om den etablende branche.

Det er helt afgørende at vise, at kvinder kan selv – også selv om man ikke er venner med hele den finansielle elite. Det er afgørende, at også modne kvinder kan gå i gang selv – i en tid, hvor man mere og mere ser, at branchen appellerer til en ung målgruppe.

I min optik skal vi alle være her – og lære at investere selv. Ikke kun det fåtal som taler bankernes sprog, eller som den finansielle branche har udset sig som de kommende darlings!

Så lad ”Invester selv en selvhjælpsbog til kvinder der vil selv” – være en inspiration som du kan bruge til at bliver klar og klogere!

Meld tilbage til mig:

Hvis du er interesseret i at købe bogen ved lanceringen  – som vil være omkring jul – kan du sende til mail til mig. Ellers kan du følge med på bloggen eller på facebook og twitter

 

Sheprenør og forfatter

Helle Christiansen

hc@kvindeinvest.com

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.