Jeg er i kontakt med mange kvinder for hvem, det er er rigtig svært at begynde at investere selv.

For mig at se drejer det sig om tillid – både til en selv og til de produkter, man kan investere i.

Tillid til egne evner

For det første er mange kvinder usikre på, om de ved nok til at gøre det selv. For mig at se kan kvinder sagtens have tillid til deres egen kunnen. Det er et spørgsmål om læring. Min mål med bloggen ”kvindeinvest.com” er at give kvinder den læring, der skal til. Kvinder er gode og tålmodige investorer. Du bør have tillid til, at det er du selvfølgelig også.

Tillid til investeringsverdenen

For det andet skal man helst have tillid til de produkter, som man investerer i. Vi kan løbende læse om mennesker, som føler at tillid til den finansielle verdens aktører enten er blevet misbrugt eller slet ikke eksisterer. Mange jeg taler med har eksempler på tillidsbrud, der har påvirket deres holdning til investeringer i en negativ retning.

Man er grundlæggende nødt til at have tillid til de produkter, man investerer i. Eller kommer man ikke i gang.

Vælg det gennemskuelige

Det betyder ikke, at du skal stole på alle de produkter, der tilbydes. Der er mange, der gerne vil have fingrene i dine penge – der er en hel industri!

Hvis du har tillid til dig selv, så er du også bedre i stand til at forholde dig til de produkter, der tilbydes. Du er i stand til at takke nej og tænke dig om.

Hold dig til enkle produkter, du kan gennemskue og følg min strategi med investeringsforeninger og enkelt aktier. Men husk at ingen af os kan vide, om vores tillid bliver misbrugt på et tidspunkt. Investeringer handler også om penge – det siger vel egentlig alt.

 

 

 

 

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.