Det vigtigste for mig med min bog er, at du får sat ord på, hvad du vil med dine penge. Al for mange kvinder lader stå til. Det skal vi ikke, fordi vi kan præge nutid og fremtid med vores opmærksomhed.

Accept om dit  sprog og din indsigt

Målet med ”Få mod på at investere selv” er, at få kvinders øjne op for at investeringer – som så meget andet – er noget alle kan lære. Først og fremmest drejer det sig om, at få accept om et sprog, som du og jeg forstår. Du kan blive en glimrende investor gennem din egen forståelse af verden. Det er en misforståelse at det kræver adgang til eller indsigt i en hævdvunden sprogbrug og viden. Alle med en computer og 5000 kr. på bankbogen kan gå i gang.

Befri dine penge

Jeg taler med rigtig mange kvinder, som ikke selv investere, men som jo har penge i banker og i pensionsselskaber. Ofte kan de historier om, hvordan de bliver talt ned til, eller hvordan de har svært ved at få informationer om, hvordan det går med de penge, som de rent faktisk har i bankens eller pensionsselskabets varetægt. Al for mange kvinder lader stå til, fordi de bliver usikre på deres egen viden. Jeg håber, at min bog kan give dig indsigt og viden, så du bedre kan befri dine penge.

Investeringer som at nøjes

Selv om rigtig meget i investeringsverdenen drejer sig om magt og mere vil have mere, behøver det ikke gælde hverken du eller jeg som investorer.

Den fineste tilgang til investeringer er i mine øjne at kunne nøjes. Det er jo heldigvis ved at være en trend, som rigtig mange kvinder jeg kender kan identificere sig med og som Sven Brinkmann bliver katalysator for gennem fx ”Gå Glip”.

Du kan nøjes med at investere lidt. Du kan nøjes med at investere i virksomheder, der gør en forskel for verden. Du kan nøjes med et lille udbytte.

Mange kvinder vil gerne nøjes – det er jo en prisværdig holdning, som du sagtens kan italesætte – også når du investere…

Bogen kan købes på www.make-sense.dk eller i boghandel.

 

 

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.